2. Támogató csomag

3 500 Ft

Megkapod az előző csomag ajándékát továbbá egy dedikált Intermouse igazolványt, MACSKAFOGÓ nyakpántot és egy Macska táp konzervet is Nero von Swarz ajánlásával!

Leírás

A “Támogató csomagot” minden MACSKAFOGÓ után komolyabban érdeklődő embernek ajánljuk. Egy mozijegy és némi popcorn áráért neved “örökre” felkerül oldalunkra mint támogató, az előző csomag ajándékát megkapod továbbá egy dedikált INTERMOUSE igazolványt (többféle, választható), egy MACSKAFOGÓ nyakpántot valamint dedikált Macska táp konzervet is Nero von Swarz ajánlásával ami táp és fedő nélkül érkezik és kiválló tolltartónak de akár inni is lehet belőle! 🙂

Egész pontosan:

  • Neved “örökre” felkerül a www.macskafogo.hu oldalra mint támogató.
  • 1 db MACSKAFOGÓ-s háttérkép (többféle méretben, mobilra és PC-re egyaránt).
  • 1 db MACSKAFOGÓ nyakpánt.
  • 1 db választható, dedikált INTERMOUSE igazolvány.
  • 1 db dedikált Macska táp konzerv.

INTERMOUSE igazolvány választás
Az INTERMOUSE belépőkártyát a megrendelést követően kiküldött emailen keresztül lehet kiválasztani a következők közül: Nick Grabowski, Bob Poljakov, Martinez, Edlington, Chino San, Fushi Mishi, Lust Dick (igen őt később az INTERMOUSE tiszteletbeli tagjává választotta de hivatalosan továbbra is a CITY POLICE kötelékében szolgál).


Fontos tudnivalók mielött úgy döntenél, hogy támogatod a felújítást:

Fontos figyelembe venni, hogy az ünnepek alatt tapasztalható megnövekedett postai forgalom miatt nem tudjuk garantálni, hogy minden termék időben (december 24.-ig) megérkezik. Természetesen mindent megteszünk majd, hogy ez ne így legyen de érdemes csúszásokkal számolni. Emellett lehetőséget fogunk biztosítani az ajándékok személyes átvételére is. Ennek pontos helye és ideje még szervezés alatt van. Megértéseteket előre is köszönjük!

Előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére előre nem látható körülmények miatt nem sikerül időben megtervezni, legyártani és/vagy postázni a megrendelt ajándék tárgyakat. Amennyiben ez előfordulna igyekszünk minnél elöbb értesíteni benneteket a csúszás okáról és várható idejéről.

Előfordulhat továbbá, hogy egy adott ajándék tárgy gyártása valamilyen előre nem látható oknál fogva módosul vagy meghiúsul. Például egy gyártó vissza vonja korábban tett ajánlatát vagy az elkészült árú nem olyan minőségű mint vártuk, stb. Ilyen esetben felvesszük a kapcsolatot az érintettekkel és a választott ajándék tárgy helyett egy azonos értékű cserét tudunk biztosítani.

Mint hasonló kezdeményezés során nálunk is előfordulhat, hogy előre nem látható külső vagy belső körülmények befolyásolhatják a gyüjtést, a rajzfilm vetítését, a kiállítást, az ajándék tárgyak tervezését, gyártását és kézbesítését, stb. Ezzel együtt mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy ilyen ne forduljon elő.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a kampányt hozzátok hasonló MACSKAFOGÓ rajongók önkéntes munkájának köszönhetően jött létre, ezért ha esetleg valami lassabban is teljesülne a tervezetnél, kérünk légy türelemmel és megértéssel. Köszönjük!

Ha kérdésed lenne látogass el a Gyakran ismételt kérdések oldalunkra vagy írj nekünk a safranek@macskafogo.hu címre.

Nagyon köszönjük előre is a támogatásodat, de ha csak megosztod a kampányt, az is nagy segítség! 🙂

További információk

Tervezett kézbesítés

2017. December

Postaköltség

1800 Ft