6. Producer csomag

145 000 Ft

Minden + filmplakát + 2 jegy a 32. születésnapra + kiírunk a film végén + Mr. Teufel szivarvágó amit Ternovszky Béla ad át!

Kategória:

Leírás

Ebbe a limitált csomagba csak a legmenőbb filmproducerek tartozhatnak. Ha a Macskafogó ma készülne, te lennél az a kanadai olajmágnás, akinek a támogatásából a film megvalósulhat. A rendező és a rajzolók a te tanácsodat kérnék ki a storyline-ban, és megnézhetnéd premier előtt a filmet a magán mozidban. Mint ahogy a díszbemutatón az alkotókkal készült interjúkat meg is fogod!

Összesen 32-en lehettek producerek, ugyanis ennyi éves lesz a Macskafogó – siess, le ne maradj erről az egyszeri és megismételhetetlen lehetőségről!

A producer csomag minden eddigi ajándékot tartalmaz és hozzá több elbűvölő ráadást: például egy limitált darabszámban készült Mr. Teufel életnagyságú szivarvágóját mahagóniból amit személyesen Ternovszky Béla, a rajzfilm rendezője ad át a Pannónia Stúdióban a Macskafogó 32. Születésnapján! Az eseményre az újdonsült producereknek jár 2 db tiszteletjegy!

Arról pedig nem is beszélve, hogy mint minden producert, így téged is feltüntetünk az “Így készült a Macskafogó” filmünk stáblistáján!

A csomag tartalma egész pontosan:

 • Neved “örökre” felkerül a www.macskafogo.hu oldalra mint támogató!
 • Online hozzáférés (“belépő”) az “Így készült a Macskafogó” filmhez
 • 4 db Intermouse igazolvány + nyakpánt – amivel beléphettél volna a Központba
 • 4 db konzerv csomag (3 db konzerv / csomag) – Nero von Schwarz ajánlásával – amely kiváló asztali tolltartónak!
 • 4 db Macskafogó figurákat ábrázoló bögre
 • 2 db RatRacer 2000 kompresszoros gázturbinátoros motorral ellátott patkánygépjármű kézikönyv! (60 oldalas jegyzetfüzet)
 • 2 db Egér Hírek magazin a legfontosabb egér hírekkel! (60 oldalas jegyzetfüzet)
 • 4 db karakter rajz pausz papírra nyomtatva
 • 2 db Macskafogó – felújított változat – plakát
 • 2 db Tiszteletjegy a Macskafogó 32. születésnapjára a Pannónia Stúdióba október 13-ra!
 • 1 db limitált darabszámban készült Mr. Teufel életnagyságú szivarvágója (ebből csak 32 db készült, tehát csak a producereknek jár)
 • Nevedet feltüntetjük az “Így készült a Macskafogó” stáblistáján!

Fontos tudnivalók mielött vásárolnál:

Előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére előre nem látható körülmények miatt nem sikerül időbenkézbesíteni a megrendelt ajándék tárgyakat. Amennyiben ez előfordulna igyekszünk minnél elöbb értesíteni benneteket a csúszás okáról és várható idejéről.

Előfordulhat továbbá, hogy egy adott ajándék tárgy gyártása valamilyen előre nem látható oknál fogva módosul vagy meghiúsul. Például egy gyártó vissza vonja korábban tett ajánlatát vagy az elkészült árú nem olyan minőségű mint vártuk, stb. Ilyen esetben is felvesszük a kapcsolatot az érintettekkel és a választott ajándék tárgy helyett egy azonos értékű cserét biztosítunk.

Mint minden hasonló kezdeményezés során nálunk is előfordulhat, hogy előre nem látható külső vagy belső körülmények befolyásolhatják a gyüjtést, a bemutatót, a kiállítást, az ajándéktárgyak gyártását és kézbesítését, stb. Ezzel együtt mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy ilyen ne fordulhasson elő.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a kampányt hozzátok hasonló MACSKAFOGÓ rajongók önkéntes munkájának köszönhetően jött létre, ezért ha esetleg valami lassabban is teljesülne a tervezetnél, kérünk légy türelemmel és megértéssel. Köszönjük!

Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten területén van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed elkészült felvesszük veled a kapcsolatot az egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat a partnerünk aki a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

Ha kérdésed lenne látogass el a Gyakran ismételt kérdések oldalunkra vagy írj nekünk a safranek@macskafogo.hu címre.

Nagyon köszönjük előre is a támogatásodat, de ha csak megosztod a kampányt, az is nagy segítség! 🙂

További információk

Tervezett kézbesítés

2018. Október

Postaköltség

5000 Ft

Anyaga

Ragasztott mahagóni fa és acél penge.