Akció!

Mozi plakát (2018)

7,500 Ft 4,500 Ft

A Macskafogó rajzfilm digitálisan felújított változatának 70 x 100cm-es mozi plakátja amit rajzfilm 1986-os filmplakátja inspirált!

Elfogyott

Leírás

A Macskafogó rajzfilm digitálisan felújított változatának 70 x 100 cm méretű mozi plakátja amelyet annak eredeti, a rajzfilm 1986-os plakátja inspirált! A plakáton látható grafikát Szórády Csaba, a Macskafogó animátora készítette.

Szeptember 13.-a sok szempontból fontos, hiszen 1505-ben ezen a napon üzent I. Miksa német-római császár hadat II. Ulászló magyar királynak, 1541-ben Kálvin János három év száműzetés után visszatérhetett Genfbe és 2018-ban ezen a napon tért vissza a Macskafogó digitálisan felújított változata a mozikba! Ebből az alkalomból a mozik számára készített plakátokból hoztunk el nektek a rajzfilm forgalmazójától néhányat, egészen pontosan 150 db-ot! Vadonatúj, príma minőség! 🙂Személyes átvétel

Személyes átvételre Budapesten a 12. kerületben van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed kész az átvételre emailen vesszük fel veled a kapcsolatot a pontos időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat. A házhozszállítás technikai okok miatt 2019 december 10.-től 2020 február 10.-ig szünetel. Megértéseteket előre is köszönjük!

Utánrendelés
Ha a kiválasztott termék éppen nincs készleten (és nem limitált termékről van szó) akkor utánrendelhető! Az utánrendelés elött vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos információval tudjunk szolgálni az utánrendelés teljesítésének várható idejéről.

Ha további kérdésed lenne a vásárlással vagy a Macskafogóval kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal! 🙂

További információk

Anyaga

130g fényes műnyomó papír

Mérete

100 x 70 cm

Technika

Egyoldalas, színes ofszet nyomat