Képes forgatókönyv

180,000 Ft

A Macskafogó eredeti közel 250 oldalas rendezői képes forgatókönyvének másolata benne a rendező jegyzeteivel.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A Macskafogó eredeti közel 250 oldalas rendezői képes forgatókönyvének limitált darabszámban elérhető (32 db) másolata benne a rendező jegyzeteivel, kihagyott jelenetekkel és egy titokban tarott alternatív befejezéssel!

Ebből a kivételes Magyar rajzfilmtörténeti kordokumentumból ismereteink szerinte csak 1 db maradt fenn a rajzfilm keletkezése óta amelyet a Macskafogo.hu rajongói oldal önkéntesei egy saját pénzükön vásárolt professzionális EPSON 12000 XL PRO szkenner segítségével oldalanként 800 dpi felbontásban digitalizáltak ezzel mentve meg azt az utókor számára! Az eredeti forgatókönyvet pedig papír restaurátor szakember bevonásával tervezett és készülő tároló eszközben védik tovább.

A közel 250 oldalas képes forgatókönyvet Nepp József írta és rajzolta a nyolcvanas évek elején. Az A4-es oldalakra rendezett, oldalanként 4 db rajzot mellettük gépelt szövegeket tartalmazó könyvet már annak idején is fénymásolással sokszorosították. Jelenlegi ismereteink szerint kevesebb mint egy tucat készült belőle amelyet a rajzfilm vezető alkotói kaptak kézhez a rajzfilm gyártása során.

A képes forgatókönyv rengeteg kincset rejt egy igazi rajongó számára mint például a rendező jegyzeteit, kihagyott jeleneteket és egy kevesek által ismert, eddig titokban tarott alternatív befejezést is! A képes forgatókönyv olvasása közben betekinthetünk a Macskafogó “motorháztetője alá” és eddig kevesek által látott közelségből lehet megismerni a rajzfilmet.

A képes forgatókönyv egy példányát minden rajongó a Pannónia Stúdióban látható ingyenes Macskafogó kiállítás részeként láthat majd hamarosan. A Macskafogó 32. születésnapjának alkalmából pedig most kivételes lehetőséget kap 32 Macskafogó rajongó arra, hogy ennek a kivételes Magyar rajzfilmtörténeti kordokumentumnak a másolatát birtokolja, tovább a Macskafogó eredeti alkotóit támogassa és a Macskafogo.hu rajongói oldal tevékenységét nagyban segítse! Ezért minden támogató nevét kiemelt módon tüntetjük fel weboldalunkon, hogy ezzel is megköszönjük nekik támogatásukat! Bővebb információt arról, hogy min dolgozunk éppen itt találsz.

Az itt megvásárolható képes forgatókönyvet az eredetivel megegyező A4-es méretű, 80g-os sárgás színű művész papírra nyomtatjuk fotó minőségű professzionális lézer nyomtató segítségével. Az oldalak nincsenek összefűzve, pont úgy ahogy az eredetiben és a borítónak pedig ugyan csak az eredetivel azonos karton lapokat és textil madzagot adtunk.


 

Mit jelent pontosan, hogy limitált?
A limitált kiadás jelen esetben azt jelenti, hogy általunk kereskedelmi forgalomba 32 db kiadvány kerül. Ezen felül összesen 3 db-ot biztosítunk a Macskafogó figuráinak jogtulajdonosai számára, 5 db-ot a Macskafogo.hu kiállítása számára továbbá igény esetén oktatási intézméyek számára biztosítunk további példányokat limitált számban egyedi elbírálást követően.

Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten a 12. kerületben van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed kész az átvételre emailen vesszük fel veled a kapcsolatot a pontos időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

Ha további kérdésed lenne a vásárlással vagy a Macskafogóval kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal! 🙂

További információk

Méret

21 x 29 x 5 cm

Anyag

80g-os nyomtatott papír, kemény karton fedővel

Technika

Fekete fehér lézer nyomtatás

Oldalak száma

242

Érdekelhetnek még…