Akció!

Karakter rajzok (többféle)

2,500 Ft 2,000 Ft

Maros Zoltán figuratervező által eredetileg is A4-es méretben rajzolt Macskafogó karakter rajzok.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Maros Zoltán figuratervező által eredetileg is A4-es méretben rajzolt Macskafogó karakter rajzok, a nyolcvanas évek során a rajzfilm készítésénél is használt pausz papírra nyomtatva!

1984-ben amikor a Macskafogó készült – még a rajzfilm készítés világában is bekövetkezett digitális korszak váltást megelőzően – a rajzfilm gyártás egyik fontos és nagy szaktudást igénylő lépése volt a rajzfilm képes forgatókönyvében vázlatos formában szereplő karakterek grafikai kidoldogzása. Ezt a megtisztelő feladatot a nagyon tehetséges fiatal Maros Zoltán figuratervező látta el a Macskafogó készítésekor. Az eredetileg is A4-es méretben rajzolt Macskafogó karakter rajzok az animátorokat segítették ezután a karakterek mozgatásában.

Ezeket a kivételes karakter rajzokat hozzuk most el nektek a nyolcvanas évek során a rajzfilm készítésénél is használt pausz papírra nyomtatva az A4-es méretnél picit nagyobb un. SRA4-es méretben (225mm x 320mm) a könnyebb keretezhetőség kedvéért!

Minden vásárlással a Macskafogó alkotóit és a Macskafogo.hu rajongói oldal munkáját támogatod! Bővebb információt arról, hogy min dolgozunk éppen itt találsz.


 

Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten területén van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed kész az átvételre emailen felvesszük veled a kapcsolatot a pontos időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

További információk

Méretek N/A
Méret

225mm x 320mm

Anyag

Pausz papír

Technika

Fekete fehér digitális nyomtatás

Érdekelhetnek még…