Igazolvány (többféle)

2,000 Ft

Mint az közismert, egér hivatalosan csak INTERMOUSE igazolvány birtokában léphet be a Központba.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Egér hivatalosan csak igazolvány birtokában léphet be a központba! Melynek tartalmaznia kell többek között a kártya birtokos nevét, azonosító számát és farok mintáját is!

Minden fontosabb egér karakter igazolványa megtalálható nálunk: Grabovsky, Bob Poljakov, Adlington, Fushi Misi professzor és még Tsi-No-San is!

Az igazolványok műanyag védőtokban érkeznek és kivállóan mutatnak egy piros Macskafogós nyakpánton amely természetesen ugyan csak jár hozzájuk!

Alapesetben a piros Macskafogós pánttal küldjük de amennyiben a kékes-szürkés Intermouse-os nyakpántot szeretnéd kérünk, hogy azt a vásárlási folyamat során a “megjegyzés” mezőben jelezd nekünk.


 

Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten a 12. kerületben van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed kész az átvételre emailen vesszük fel veled a kapcsolatot a pontos időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

Utánrendelés
Ha a kiválasztott termék éppen nincs készleten (és nem limitált termékről van szó) akkor utánrendelhető! Az utánrendelés elött vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos információval tudjunk szolgálni az utánrendelés teljesítésének várható idejéről.

Ha további kérdésed lenne a vásárlással vagy a Macskafogóval kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal! 🙂

 

További információk

Típus

Grabovsky, Tsi-No-San, Adlington, Bob Poljakov, Fushi Mishi