Igazolvány (többféle)

2,000 Ft

Egér hivatalosan csak igazolvány birtokában léphet be a központba! Az igazolványhoz műanyag tok és nyakpánt is jár!

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Egér hivatalosan csak igazolvány birtokában léphet be a központba! Melynek tartalmaznia kell többek között a kártya birtokos nevét, azonosító számát és farok mintáját is!

Minden fontosabb egér karakter igazolványa megtalálható nálunk: Grabovsky, Bob Poljakov, Adlington, Fushi Misi professzor és még Tsi-No-San is!

Az igazolványok műanyag védőtokban érkeznek és kivállóan mutatnak egy piros Macskafogós nyakpánton amely természetesen ugyan csak jár hozzájuk!

Alapesetben a piros Macskafogós pánttal küldjük de amennyiben a kékes-szürkés Intermouse-os nyakpántot szeretnéd kérünk, hogy azt a vásárlási folyamat során a “megjegyzés” mezőben jelezd nekünk.


Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten területén van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed elkészült emailen felvesszük veled a kapcsolatot az időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

További információk

Típus

Grabovsky, Tsi-No-San, Adlington, Bob Poljakov, Fushi Mishi