Hurrikán gázpasztilla

2,500 Ft

Beszereztünk kitűzőnek álcázott Hurrikán gázpasztillákat amelyhez most a működését bemutató kis használati utasítás is jár!

Kategória:

Leírás

Beszereztünk kitűzőnek álcázott Hurrikán gázpasztillákat amelyhez most a működését bemutató kis használati utasítás is jár!

Aki nem tudná, hogy kell használni a Hurrikán gázpasztillát annak szeretnénk a Macskafogóból idézni: “Miután a képen látható macskafejet leköpi az egér a pasztilla gázt fejleszt és a nyomás kilövi a lyukból a bent tartózkodókat.” 🙂

A 2 cm átmérőjű kitűzőnek “álcázott” Hurrikán gázpasztilla kivállóan mutat minden Macska szindikátus tag blúzán, zakóján, öltönyén vagy kabátján. Akció közben könnyen elérhető és gyorsan működésbe hozható!

Minden vásárlással a Macskafogó alkotóit és a Macskafogo.hu rajongói oldal munkáját támogatod! Bővebb információt arról, hogy min dolgozunk éppen itt találsz.


Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten területén van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed kész az átvételre emailen felvesszük veled a kapcsolatot a pontos időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

További információk

Méret

2 cm átmérő

Anyag

Műanyag korong és nikkelezett kitűzőlap amelyek két kompnensű ragasztóval vannak rögzítve.

Technika

UV nyomtatás

Tisztítás

Mosógépben nem mosható. Langyos vízzel finoman tisztítható.

Érdekelhetnek még…