Hurrikán gázpasztilla

2,500 Ft

Beszereztünk kitűzőnek álcázott Hurrikán gázpasztillákat amelyhez most a működését bemutató kis használati utasítás is jár!

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Beszereztünk kitűzőnek álcázott Hurrikán gázpasztillákat amelyhez most a működését bemutató kis használati utasítás is jár!

Aki nem tudná, hogy kell használni a Hurrikán gázpasztillát annak szeretnénk a Macskafogóból idézni: “Miután a képen látható macskafejet leköpi az egér a pasztilla gázt fejleszt és a nyomás kilövi a lyukból a bent tartózkodókat.” 🙂

A 2 cm átmérőjű kitűzőnek “álcázott” Hurrikán gázpasztilla kivállóan mutat minden Macska szindikátus tag blúzán, zakóján, öltönyén vagy kabátján. Akció közben könnyen elérhető és gyorsan működésbe hozható!

Minden vásárlással a Macskafogó alkotóit és a Macskafogo.hu rajongói oldal munkáját támogatod! Bővebb információt arról, hogy min dolgozunk éppen itt találsz.


 

Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten a 12. kerületben van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed kész az átvételre emailen vesszük fel veled a kapcsolatot a pontos időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

Utánrendelés
Ha a kiválasztott termék éppen nincs készleten (és nem limitált termékről van szó) akkor utánrendelhető! Az utánrendelés elött vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos információval tudjunk szolgálni az utánrendelés teljesítésének várható idejéről.

Ha további kérdésed lenne a vásárlással vagy a Macskafogóval kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal! 🙂

További információk

Méret

2 cm átmérő

Anyag

Műanyag korong és nikkelezett kitűzőlap amelyek két kompnensű ragasztóval vannak rögzítve.

Technika

UV nyomtatás

Tisztítás

Mosógépben nem mosható. Langyos vízzel finoman tisztítható.

Érdekelhetnek még…