General Director tábla

12,500 Ft

“Jöjjön közelebb, Safranek…” sajnos pontosan tudjuk mi következett ezután a General Director tábla mögötti irodában.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

“Jöjjön közelebb, Safranek…” sajnos pontosan tudjuk mi következett ezután a General Director tábla mögötti vagyis Mr. Teufel irodájában.

Most a Macskafogó 32. születésnapjának tiszteletére egér archeológusok által a Macska szindikátus elhagyott irodáiból limitált darabszámban megmentett General Director név táblák büszke tulajdonosaivá válhatsz! Ezen felül nevedet sajtba foglalva kiírjuk oldalunkra mint támogatónk mivel minden vásárlással a Macskafogó alkotóit és a Macskafogo.hu rajongói oldal munkáját támogatod! Bővebb információt arról, hogy min dolgozunk éppen itt találsz.


Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten területén van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed kész az átvételre emailen felvesszük veled a kapcsolatot a pontos időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

További információk

Méret

40 x 12 cm

Anyag

Aranyozott műanyag tábla

Technika

Lézer gravírozás

Tisztítás

Sérülékeny, langyos vízzel finoman tisztítható.

Rögzítés

A táblán látható pontok csak dekorációs célt szolgálnak, rögzítésre nem alkalmasak ezért ahhoz kétoldalú ragasztót ajánlunk.

Érdekelhetnek még…