4. Fanatikus csomag

15 000 Ft

Minden korábbi csomag ajándékát megkapod extra példányokkal valamint egy dedikált A4-es kis plakátot és egy új Egér vér konzervet is!

Leírás

A “Fanatikus” csomagot csak komoly rajongóknak ajánljuk. Neved “örökre” sajtba foglalva felkerülhet oldalunkra mint támogató, minden Rajongó csomag ajándékot is megkapsz de egy dedikált A4-es méretű, szabadon választható keretezett kis plakátot, egy extra mobil háttérképet, Intermouse igazolvány-t, egy extra nyakpántot és Maxi Potzak második kedvenc italát egy Vér konzervet is amely vér és fedő nélkül érkezik és kiválló tolltartónak de akár inni is lehet belőle! 🙂

Egész pontosan:

  • Neved “örökre” felkerül a www.macskafogo.hu oldalra mint támogató.
  • 1 db MACSKAFOGÓ-s háttérkép (többféle méretben, mobilra és PC-re egyaránt).
  • 2 db MACSKAFOGÓ nyakpánt.
  • 2 db választható, dedikált INTERMOUSE igazolvány.
  • 1 db dedikált Macska táp konzerv.
  • 1 db dedikált Vér konzerv.
  • 1 db dedikált stábfotó 1986-ból.
  • 1 db dedikált választható bögre.
  • 1 db dedikált választható A4-es kis plakát

INTERMOUSE igazolvány választás
Az INTERMOUSE belépőkártyát a megrendelést követően kiküldött emailen keresztül lehet kiválasztani a következők közül: Nick Grabowski, Bob Poljakov, Martinez, Edlington, Chino San, Fushi Mishi, Lust Dick (igen őt később az INTERMOUSE tiszteletbeli tagjává választotta de hivatalosan továbbra is a CITY POLICE kötelékében szolgál).

Bögre választás
A képgalériában látható bögrékből lehet választani a megrendelést követően kiküldött emailen keresztül. Mindegyik bögréből első körben 100db áll rendelkezésre melyeket beérkezési sorrendben lesznek kiszolgálva. Amennyiben egy választott bögre már nincs raktáron úgy eldöntheted, hogy választasz egyet a még készleten lévő bögrék közül vagy megvárod annak után gyártását azonban ez akár több hetet is igénybe vehet.

Plakát választás
A képgalériában látható plakátokból lehet választani a megrendelést követően kiküldött emailen keresztül. A plakátok prémium minőségű 200gr-os 100% alfa-cellulóz matt meleg tónusú archív papírra lesznek digitálisan nyomtatva melyek 80 évig garantáltan nem fakulnak. A képek fekete színű vékony fa keretbe lesznek téve, üveg borítással és paszpartuval.


Fontos tudnivalók mielött úgy döntenél, hogy támogatod a felújítást:

Fontos figyelembe venni, hogy az ünnepek alatt tapasztalható megnövekedett postai forgalom miatt nem tudjuk garantálni, hogy minden termék időben (december 24.-ig) megérkezik. Természetesen mindent megteszünk majd, hogy ez ne így legyen de érdemes csúszásokkal számolni. Emellett lehetőséget fogunk biztosítani az ajándékok személyes átvételére is. Ennek pontos helye és ideje még szervezés alatt van. Megértéseteket előre is köszönjük!

Előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére előre nem látható körülmények miatt nem sikerül időben megtervezni, legyártani és/vagy postázni a megrendelt ajándék tárgyakat. Amennyiben ez előfordulna igyekszünk minnél elöbb értesíteni benneteket a csúszás okáról és várható idejéről.

Előfordulhat továbbá, hogy egy adott ajándék tárgy gyártása valamilyen előre nem látható oknál fogva módosul vagy meghiúsul. Például egy gyártó vissza vonja korábban tett ajánlatát vagy az elkészült árú nem olyan minőségű mint vártuk, stb. Ilyen esetben felvesszük a kapcsolatot az érintettekkel és a választott ajándék tárgy helyett egy azonos értékű cserét tudunk biztosítani.

Mint hasonló kezdeményezés során nálunk is előfordulhat, hogy előre nem látható külső vagy belső körülmények befolyásolhatják a gyüjtést, a rajzfilm vetítését, a kiállítást, az ajándék tárgyak tervezését, gyártását és kézbesítését, stb. Ezzel együtt mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy ilyen ne forduljon elő.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a kampányt hozzátok hasonló MACSKAFOGÓ rajongók önkéntes munkájának köszönhetően jött létre, ezért ha esetleg valami lassabban is teljesülne a tervezetnél, kérünk légy türelemmel és megértéssel. Köszönjük!

Ha kérdésed lenne látogass el a Gyakran ismételt kérdések oldalunkra vagy írj nekünk a safranek@macskafogo.hu címre.

Nagyon köszönjük előre is a támogatásodat, de ha csak megosztod a kampányt, az is nagy segítség! 🙂

További információk

Tervezett kézbesítés

2017. December

Postaköltség

3500 Ft