Színes csoportkép

3,500 Ft

Maros Zoltán figuratervező által eredetileg is A4-es méretben rajzolt Macskafogó karakter csoportkép nyomtatott változata!

Leírás

Maros Zoltán figuratervező által eredetileg is A4-es méretben rajzolt Macskafogó karakter csoportkép nyomtatott változata!

1984-ben amikor a Macskafogó készült – még a rajzfilm készítés világában is bekövetkezett digitális korszak váltást megelőzően – a rajzfilm gyártás egyik fontos és nagy szaktudást igénylő lépése volt a rajzfilm képes forgatókönyvében vázlatos formában szereplő karakterek grafikai kidoldogzása. Ezt a megtisztelő feladatot a nagyon tehetséges fiatal Maros Zoltán figuratervező látta el a Macskafogó készítésekor. Az eredetileg is A4-es méretben rajzolt Macskafogó karakter rajzok az animátorokat segítették ezután a karakterek mozgatásában. A karakter rajzokkal egy időben készült a képen látható csoportkép is amelyet most digitálisan felújítva egy magas minőségű, csillogó sima felületű, 270g-os PF Glossy fényes fotópapírra nyomtatva hozunk el nektek, az A4-es méretnél picit nagyobb un. SRA4-es méretben (225mm x 320mm) a könnyebb keretezhetőség kedvéért! A kép keret nélkül érkezik.

Minden vásárlással a Macskafogó alkotóit és a Macskafogo.hu rajongói oldal munkáját támogatod! Bővebb információt arról, hogy min dolgozunk éppen itt találsz.


 

Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten területén van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed kész az átvételre emailen felvesszük veled a kapcsolatot a pontos időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

További információk

Méret

225mm x 320mm

Anyag

Csillogó, sima felületű, 270g-os PF Glossy fényes fotópapír

Technika

Digitális nyomtatás

Érdekelhetnek még…