Színes csoportkép

3,500 Ft

Maros Zoltán figuratervező által eredetileg is A4-es méretben rajzolt Macskafogó karakter csoportkép nyomtatott változata!

Elfogyott

Leírás

Maros Zoltán figuratervező által eredetileg is A4-es méretben rajzolt Macskafogó karakter csoportkép nyomtatott változata!

1984-ben amikor a Macskafogó készült – még a rajzfilm készítés világában is bekövetkezett digitális korszak váltást megelőzően – a rajzfilm gyártás egyik fontos és nagy szaktudást igénylő lépése volt a rajzfilm képes forgatókönyvében vázlatos formában szereplő karakterek grafikai kidoldogzása. Ezt a megtisztelő feladatot a nagyon tehetséges fiatal Maros Zoltán figuratervező látta el a Macskafogó készítésekor. Az eredetileg is A4-es méretben rajzolt Macskafogó karakter rajzok az animátorokat segítették ezután a karakterek mozgatásában. A karakter rajzokkal egy időben készült a képen látható csoportkép is amelyet most digitálisan felújítva egy magas minőségű, csillogó sima felületű, 270g-os PF Glossy fényes fotópapírra nyomtatva hozunk el nektek, az A4-es méretnél picit nagyobb un. SRA4-es méretben (225mm x 320mm) a könnyebb keretezhetőség kedvéért! A kép keret nélkül érkezik.

Minden vásárlással a Macskafogó alkotóit és a Macskafogo.hu rajongói oldal munkáját támogatod! Bővebb információt arról, hogy min dolgozunk éppen itt találsz.


 

Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten a 12. kerületben van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed kész az átvételre emailen vesszük fel veled a kapcsolatot a pontos időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

Utánrendelés
Ha a kiválasztott termék éppen nincs készleten (és nem limitált termékről van szó) akkor utánrendelhető! Az utánrendelés elött vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos információval tudjunk szolgálni az utánrendelés teljesítésének várható idejéről.

Ha további kérdésed lenne a vásárlással vagy a Macskafogóval kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal! 🙂

További információk

Méret

225mm x 320mm

Anyag

Csillogó, sima felületű, 270g-os PF Glossy fényes fotópapír

Technika

Digitális nyomtatás

Érdekelhetnek még…