Álló plakát (2019)

4,000 Ft

Az 1986-os mozi plakát inspirált, minden elemében újra rajzolt álló plakát.

Elfogyott

Leírás

Különleges, az 1986-os mozi plakát inspirált, minden elemében újra rajzolt álló plakát amely a budapesti Szigony utcában látható tűzfal festmény kicsinyített mása!

Ezt a kivételes álló formátumú plakátot Szórádi Csaba eredeti 1986-os mozi plakátja inspirált és amit Ternovszky Béla és alkotó társai engedélyével Forgács Simon (Macskafgo.hu), @0036mark és Illés Hajnalka grafikus készítette a Színes Város felkérésére természetesen teljes titokban. A plakát mérete 18 x 69.4 cm.


Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten a 12. kerületben van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed kész az átvételre emailen vesszük fel veled a kapcsolatot a pontos időpont és a helyszín egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta a partnerünk akik a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat. A házhozszállítás technikai okok miatt 2019 december 10.-től 2020 február 10.-ig szünetel. Megértéseteket előre is köszönjük!

Utánrendelés
Ha a kiválasztott termék éppen nincs készleten (és nem limitált termékről van szó) akkor utánrendelhető! Az utánrendelés elött vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos információval tudjunk szolgálni az utánrendelés teljesítésének várható idejéről.

Ha további kérdésed lenne a vásárlással vagy a Macskafogóval kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal! 🙂

További információk

Méretek 69.4 × 18 cm
Anyaga

Műnyomó plakát papír (150g)

Technika

Egyoldalas, színes digitális nyomat

Mérete

18 cm x 69.4 cm