2. Támogató csomag

3 500 Ft

Minden eddig ajándék + INTERMOUSE igazolvány nyakpánttal és egy konzer csomag is Nero von Schwarz ajánlásával!

Kategória:

Leírás

Támogatóként már beléphetsz a központba, csak a jelszót el ne felejtsd! Ha lenne még központ, simán beengednének, úgyhogy gyakorold a jelnyelvet a következő találkozóig!

A csomag tartalmaz egy INTERMOUSE igazolványt választható nyakpánttal és egy konzer csomagot is Nero von Schwarz ajánlásával! Köszönjük, hogy egy mozijegy és némi popcorn árával támogattad lelkes csapatunk munkáját!

A csomag tartalma egész pontosan:

  • Neved “örökre” felkerül a www.macskafogo.hu oldalra mint támogató!
  • Online hozzáférés (“belépő”) az “Így készült a Macskafogó” filmhez
  • Intermouse igazolvány + nyakpánt amivel beléphettél volna a Központba
  • 3db-os konzerv csomag Nero von Schwarz ajánlásával amely kiválló asztali tolltartónak!


Fontos tudnivalók mielött vásárolnál:

Előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére előre nem látható körülmények miatt nem sikerül időbenkézbesíteni a megrendelt ajándék tárgyakat. Amennyiben ez előfordulna igyekszünk minnél elöbb értesíteni benneteket a csúszás okáról és várható idejéről.

Előfordulhat továbbá, hogy egy adott ajándék tárgy gyártása valamilyen előre nem látható oknál fogva módosul vagy meghiúsul. Például egy gyártó vissza vonja korábban tett ajánlatát vagy az elkészült árú nem olyan minőségű mint vártuk, stb. Ilyen esetben is felvesszük a kapcsolatot az érintettekkel és a választott ajándék tárgy helyett egy azonos értékű cserét biztosítunk.

Mint minden hasonló kezdeményezés során nálunk is előfordulhat, hogy előre nem látható külső vagy belső körülmények befolyásolhatják a gyüjtést, a bemutatót, a kiállítást, az ajándéktárgyak gyártását és kézbesítését, stb. Ezzel együtt mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy ilyen ne fordulhasson elő.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a kampányt hozzátok hasonló MACSKAFOGÓ rajongók önkéntes munkájának köszönhetően jött létre, ezért ha esetleg valami lassabban is teljesülne a tervezetnél, kérünk légy türelemmel és megértéssel. Köszönjük!

Személyes átvétel
Személyes átvételre Budapesten területén van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Amint rendelésed elkészült felvesszük veled a kapcsolatot az egyeztetés végett.

Házhozszállítás
A házhozszállításban a GLS futárszolgálat a partnerünk aki a csomag feladását követően néhány (általában 1-2) napon belül kézbesítik a csomagokat.

Ha kérdésed lenne látogass el a Gyakran ismételt kérdések oldalunkra vagy írj nekünk a safranek@macskafogo.hu címre.

Nagyon köszönjük előre is a támogatásodat, de ha csak megosztod a kampányt, az is nagy segítség! 🙂

További információk

Tervezett kézbesítés

2018. November

Postaköltség

1250 Ft