Patkányok

Buddy

A von Schwarz által felbérelt patkánykvartett önjelölt vezére, azon kívül hogy ő ül a kormánynál, ezt gyakran a csapata orra alá is dörgöli. Bár mindenkit folyton csendre int, ugyanannyit beszél, mint a kollégái. (Ha nem többet.) Traumatikus lehetett számára a balettintézet, mert sokat emlegeti mint büntetést, ha az akció rosszul sül el. Nem a mikromenedzsment királya, úgy gondolja, tud egyszerre vezetni és használati útmutatót olvasni az autóhoz, ha már a többiek nem találják azt a fránya információt. Sem vezetőként, sem bérgyilkos patkányként nem jár sikerrel.

Első törvény: a jó gengszter nem locsog, hanem cselekszik.

Billy vedd át a volánt, én whiskyt reggeliztem.

Én vagyok a főnök oké? Ne áházz!

És mehetünk vissza a balettbe ugrálni!

Mit csináltál te állat?

Ezeket mi szórtuk ki, te nagyon hülye.

Billy

Billy a szőke patkányférfi, akinek teniszes hajpántja és halálfejes pólója egészen biztosan divatot teremtett. Buddy örökké csendre inti, majd ha valamit az utasításai szerint csinál, akkor is azonnal leszidja. Buddyval feszült a kapcsolatuk, de miután egy vita hevében Buddy majdnem megfojtja, azért van ereje fésűvel azonnal megigazítani a haját.

Na jó, csak úgy mondtam!

Ééééén? Állat?!

Nem mindegy? Elmegy ez árkon-bokron!

Én vezettem? Azt mondd meg, én vezettem?

B: várj!
Méé?

Pissy

A patkánykvartett mély hangú és fekete hajú női tagja, egyben a legrövidebb szoknya díja őt illeti a filmben. Láncdohányos. Kiválóan céloz, mozgó autóból is eltalálja az őket követő motoros egérrendőrök első gumiját. Gond nélkül szerez új kerekeket az autóba – még ha azok úthengerkerekek is. Minden helyzetben praktikusan, gyorsan reagál – de Grabowski legyőzéséhez ez is kevésnek bizonyul.

Most mit izgultok?

Öt perce lelőttem őket.

Tőlem…

Lőjek nektek egy autót?

Úristen, mibe fog ez kerülni?
Két év börtönbe, ha nem szálltok be gyorsan!

Cookie

A szőke göndör patkánylány. Konfliktushelyzetekben mindig igyekszik mediálni a csapatban, és nagyon bízik a csodaautó telefonközpontos segítségnyújtásában. A dal szerint nem rúzsoz, hanem igazi egérvért használ, de valószínűleg túloz, mert amikor nem akarják, hogy Grabowski felfigyeljen az út szélén álló kvartettre, kölcsönkéri Pissy rúzsát. Cserfes, mindig kedves patkánylány, kifejezetten magas hanggal, nerc harisnyában

Az ég szerelmére Buddy, lemaradunk a kliensről!

Mikor vehetjük le ezt a vacakot? Nem látok semmit!
Én se, mégse nyafogok!

Tudod hogy szól a harmadik törvény?
Én csak a hatodikat tudom: a jó gengszter paráználkodik!
De nem szolgálatban!

De én csak neccharisnyát hoztam!
Nem érdekel, majd Billy kölcsönadja a zokniját!