GYŰJTÉS A MACSKAFOGÓÉRT

Az alkotók és rajongók szervezésében, hogy a Grabowskit a jövő nemzedékei is ismerhessék!
“mert mostmár csak az a dolog segíthet.”

5,154,500 Ft
gyűlt eddig össze a 5.000.000 Ft-os célból.
551
támogató
21
nap van hátra
TÁMOGATÁS
Ha megosztod, az is nagy segítség!
Mi ez a hülyeség?
Mindannyiunk nagy kedvence, az 1986-ban nagy sikerrel bemutatott MACSKAFOGÓ rajzfilm már tucatnyi VHS és DVD kiadást megélt, de az újabb generációk számára feledésbe kezdett merülni.
Nero von Swarz
Ezért nemrég a film alkotói – köztük Ternovszky Béla, a rajzfilm rendezője – és egy lelkes rajongókból álló csapat úgy döntött, hogy önerőből belevág a MACSKAFOGÓ alkotóival interjúk készítésébe, rendezői kommentárt felvételébe, kiállítás rendezésébe valamint gondoskodnak Grabowskiek utóéletéről, remélve, hogy idővel más rajongók is támogatják majd erőfeszítéseiket. Ez a pillanat most jött el, erről szól ez a gyűjtés!
Eddig kiadásainkat kizárólag magántámogatásokból finanszíroztuk, azonban a költségek többszörösen meghaladják pénzügyi lehetőségeinket. Így most láttuk idejét annak, hogy segítséget kérjünk tőletek, más MACSKAFOGÓ rajongóktól, hogy közösen gondoskodhassunk a rajzfilm utóéletéről.

A gyűjtést a jobb oldalon látható csomagokon keresztül tudjátok támogatni. A csomagokban található ajándéktárgyakat a MACSKAFOGÓ alkotóival közösen terveztük, így a részvétellel őket is támogatjátok!
Ternovszky Béla

“Nagy öröm számomra, hogy rajongók lelkesedésből és – ami még fontosabb – önerőből vágtak bele interjúk készítésébe velünk, alkotókkal, valamint a rajzfilm utóéletének gondozásába, amit boldogan támogatok és remélem ti is így tesztek majd!”
Ternovszky Béla, rendező

Kép- és hangfelújításról
A mára már feltehetően elkopott egy darab karcos film negatív állapota idővel tovább romolhatott volna ezért nagy öröm volt számunkra a hír nemrég miszerint a Magyar Nemzeti Filmalap vállalta, hogy befejezi a film felújítását.

Egy másfél órás film képi felújítása során általában először az eredeti 35mm-es film negatív több, mint 195.000 db kockáját egyesével be kel szkennelni (digitalizálni) akár 6K felbontásban (5636 × 4136 pixel), majd ugyancsak kockánként eltüntetni róla a karcokat, kopásokat és elszíneződéseket, ügyelve arra, hogy végig hű maradjon az eredeti műalkotáshoz. Ez egy akár hónapokig is tartó, komoly odafigyelést és több magasan képzett szakember részvételét igénylő munka lehet. A végeredmény viszont általában magáért beszél, a filmek ilyenkor korábban soha nem látott minőségben tudnak fennmaradni az utókor számára!

Képeink itt csak illusztrációk.

A hangi rekonstrukció során pedig általában a képhang (a filmtekercs szélén látható hangsáv), valamint un. eredeti illetve nemzetközi perforált mágnes hang tekercseinek segítségével (ami tulajdonképpen nem más, mint a film nemzetközi forgalmazásához készített beszéd nélküli hang: zene, zörejek, stb.) a film hangját kell megtisztítani és digitális formában már újra keverni. Ez is lehet hetekig tartó sziszifuszi munka, ahol miliszekundumról miliszekundumra kell dolgozni.

Rendezői kommentár
Fontosnak tartottuk még idén rendezői kommentárt felvenni Ternovszky Béla rendezővel, valamint az azóta elhunyt Nepp József forgatókönyvíróval, ott, ahol a rajzfilm is készült, a Pannónia Filmstúdióban. Amennyiben elegendő támogatás érkezik be úgy ennek a felvételnek a költségeit is tudjuk belőle utófinanszírozni valamint ezt követően annak utómunka költségeit is. Ráadásul ebből hamarosan részleteket is láthattok majd! 🙂

Stáb- és színészinterjúk
Fontosnak tartottuk továbbá, hogy interjúkat készítsünk a rajzfilm alkotóival. Ternovszky Béla rendező és az azóta tragikus hirtelenséggel elhunyt Nepp József forgatókönyvíró mellett Bánfalvy Ákos (háttértervező), Benedek Miklós (Teufel), Béres Ilona (Pissy), Hernádi Edit (mozdulattervező), Kern András (Buddy), Kunz Román (produkciós vezető), Mikó István (Lusta Dick), Morvay Gábor (gyártás vezető), Pálos Zsuzsa (Cookie) és Szórádi Csaba (animátor) is mesél a rajzfilmről.

Itt olyan fontos kérdéseket tudtunk tisztázni az alkotókkal mint például, hogy mi inspirálta a rajzfilmet, miért olyan népszerű Teufel vagy éppen ki volt Julius Ceasar és miért kellett heroint csempésznie műlábában! Ebből hamarosan részleteket is láthattok majd! 🙂

Ünnepi vetítés
Terveink szerint – és amennyiben a MACSKAFOGÓ rajzfilm jogtulajdonosai hozzájárulnak úgy – amint elkészül a rajzfilm felújított változata úgy az alkotókkal közös ünnepi vetítéssel egybekötött bemutatót is szervezünk a rendezői kommentár és alkotói interjúk számára a Pannónia Filmstúdióban, ott, ahol a rajzfilm is készült. Amennyiben ez sikerül úgy jegyek korlátozott számban elérhetők lesznek melyről a gyüjtésben résztvevők elsőként fognak értesülni.

Kiállítás
A 2018 tavaszán az ünnepi vetítéssel egy helyen is időben egy eddig soha nem látott MACSKAFOGÓ kiállítással is készülünk nektek, melynek helyszíne ugyancsak a Pannónia Filmstúdió lesz! Itt olyan kincsek kerülnek majd bemutatásra, mint eredeti film cellek, karakter rajzok, stábfotó valamint a rajzfilm eredeti képes forgatókönyve! Továbbá a FabLab Budapestnek köszönhetően olyan – a rajzfilmben is látható – különleges tárgyak kelnek majd életre, mint péládul: … na de inkább vegyetek részt a gyűjtést és gyertek el!

Utóélet gondozás
Amennyiben a gyűjtésből befolyt összeg lehetővé teszi tovább fejlesztjük és üzemeltetjük a www.macskafogo.hu weboldalt és a Macskafogó közösségi oldalait, kiállításokat és vetítéseket szervezünk, tartjuk a kapcsolatot az alkotókkal, olyan rajzfilm relikviák digitalizálásáról és megőrzéséről gondoskodunk, mint az eredeti képes forgatókönyv vagy az eredeti filmplakát, stb. Egyszóval minden megteszünk azért, hogy a MACSKAFOGÓ az azt megillető módon maradjon fenn az jövő generációi számára!

Mennyibe került a kisérlet?
Ennek a projektnek, aminek többek között része a rendezői kommentár és alkotói interjúk elkészítése, az ünnepi vetítés, a hozzá kapcsolódó kiállítás, film relikviák felkutatásának és digitalizálásának (stb) teljes piaci értéke több mint 65 millió forint.

Első lépésként ennek egy kisebb részét 5 millió Ft-ot tűztünk ki célul gyűjtésünknek remélve, hogy ebből valamivel könnyebben folytatni tudjuk a munkánkat. Ez az összeg Nektek köszönhetően azonban egér sebességgel már az első 2 napon összegyűlt! 🙂 Ezért hatalmas köszönet jár minden támogatónnak!

Az eddig és az ezután is beérkező támogatásból adót fogunk fizetni, ajándék tárgyakat gyártani és postázni, az alkotókat támogatni és a fent meghatározott célok finanszírozása mellett a MACSKAFOGÓ utóéletét gondozni.

Kik vannak az akcióban
Jancsó Dávid
Szervező

Gyárfás Eszter
Szervező

Forgács Simon
Szervező

Faix Csaba
Kommunikációs tanácsadó

Farkas Franciska
Nagykövet

Szabó Simon
Nagykövet

Spáh Károly
Operatőr

Kasza Gábor
Operatőr

Spáh Dávid
Riporter

Filkey Áron
Grafikus

Szemerey Bence
Fotó

László Reszegi
Közösségi Média

Kiemelt támogatóink
tamogatok
tamogatok

Köszönet
A rajzfilm összes alkotójának, köztük Ternovszky Béla, Nepp József, Szórády Csaba, Kunz Román, Hernádi Edit, Benedek Miklós, Pálos Zsuzsá, Kern András, Béres Ilona, Mikó István, Morvay Gáborn, Bánfalvy Ákos.
Továbbá Gàbor Tamàs Indiana, Molnár Péter, Rácz Zoltán, Digital Natives, Király Attila (Marble Digital), Virág Zoltán, Hargittai Laszló, Kabán Benedek, Decsi István, Ágoston Alexandra, Nyíri Gyöngyvér, Horn Ádám, Rényi Dániel, Bálint Dani (Pinetime Clothing), Benke Attila, Nagy Julianna Gabriella, Kovács Zoltán és még sokan mások!
Fotó Ternovszky Béláról: Nagy Attila Károly / Index

Vigyázat! Csak mutogasson.
Timeline
Timeline

Kockázatok és kihívások
Fontos figyelembe venni, hogy az ünnepek alatt tapasztalható megnövekedett postai forgalom miatt nem tudjuk garantálni, hogy minden termék időben (december 24-ig) megérkezik. Természetesen mindent megteszünk majd, hogy ez ne így legyen, de érdemes csúszásokkal számolni. Megértéseteket előre is köszönjük! Emellett lehetőséget fogunk biztosítani az ajándékok személyes átvételére is. Ennek pontos helye és ideje még szervezés alatt van.
Előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére, előre nem látható körülmények miatt nem sikerül időben megtervezni, legyártani és/vagy postázni a megrendelt ajándék tárgyakat. Amennyiben ez előfordulna, igyekszünk minél előbb értesíteni benneteket a csúszás okáról és várható idejéről. Előfordulhat továbbá, hogy egy adott ajándéktárgy gyártása valamilyen előre nem látható oknál fogva módosul vagy meghiúsul. Például egy gyártó visszavonja korábban tett ajánlatát vagy az elkészült árú nem olyan minőségű, mint vártuk, stb. Ilyen esetben felvesszük a kapcsolatot az érintettekkel és a választott ajándék tárgy helyett egy azonos értékű cserét tudunk biztosítani.
Mint hasonló kezdeményezés során nálunk is előfordulhat, hogy előre nem látható külső vagy belső körülmények befolyásolhatják a gyüjtést, a rajzfilm vetítését, a kiállítást, az ajándék tárgyak tervezését, gyártását és kézbesítését, stb. Ezzel együtt mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy ilyen ne forduljon elő. Kérjük gondoljatok arra, hogy ezt a gyűjtést hozzátok hasonló MACSKAFOGÓ rajongók eddigi önkéntes munkájának köszönhetően jött létre, ezért ha esetleg valami lassabban is teljesülne a tervezetnél, kérjük legyetek türelemmel és megértéssel. Köszönjük!
Ha kérdésed lenne látogass el a Gyakran ismételt kérdések oldalunkra vagy írj nekünk a safranek@macskafogo.hu címre.

Nagyon köszönjük előre is a támogatásodat, de ha csak megosztod a kampányt, az is nagy segítség! 🙂

macskafogo csoportkep
Gyakran ismételt kérdések


Miért jött létre ez a gyűjtés?

A MACSKAFOGÓ rendezői kommentárját, valamint alkotói interjúk felvételét és tervezett bemutatójával egybe kötött kiállítást eddig kizárólag magántámogatásokból finanszíroztuk, azonban ezek költsége többszörösen meghaladja pénzügyi lehetőségeinket. Így most láttuk idejét annak, hogy segítséget kérjünk tőletek, más MACSKAFOGÓ rajongóktól, hogy közösen gondoskodhassunk a rajzfilm utóéletéről.


Meddig tart a gyűjtés?

2017. december 31. 18:00-ig, de ezzel együtt amennyiben a körülmények úgy diktálják és látjuk értelmét, meghosszabítjuk a gyűjtést.


Mennyibe kerül ez az egész?

Ennek a projektnek, aminek többek között része a rendezői kommentár és alkotói interjúk elkészítése, az ünnepi vetítés, a hozzá kapcsolódó kiállítás, film relikviák felkutatásának és digitalizálásának (stb) teljes piaci értéke több mint 65 millió forint.

Első lépésként ennek egy kisebb részét 5 millió Ft-ot tűztünk ki célul gyűjtésünknek remélve, hogy ebből valamivel könnyebben folytatni tudjuk a munkánkat. Ez az összeg Nektek köszönhetően azonban egér sebességgel már az első 2 napon összegyűlt! 🙂 Ezért hatalmas köszönet jár minden támogatónnak!

Az eddig és az ezután is beérkező támogatásból adót fogunk fizetni, ajándék tárgyakat gyártani és postázni, az alkotókat támogatni és a fent meghatározott célok finanszírozása mellett a MACSKAFOGÓ utóéletét gondozni.


Kik támogatták eddig a projektet?

Olyan magánszemélyek és cégek támogatták eddig, akik ugyan csak rajongók, szeretik a MACSKAFOGÓ-t és fontosnak tartják annak fennmaradását és méltó utóéletét. A cégek neveit a gyűjtésünk “Leírás” tab-ján a “Kik vannak az akcióban” rész alatt láthatjátok.


Mire fogjátok fordítani a támogatást?

A MACSKAFOGÓ reajzfilm rendezői kommentár és alkotói interjúk utómunkájára, annak díszbemutatójára, az ahhoz kapcsolódó kiállításra valamint a rajzfilm utóéletét fogjuk finanszírozni belőle és ha marad, akkor az eddig előfinanszírozott költségeket fizettjük ki belőle. Ezen kívül adót fogunk fizetni, az ajándék tárgyakat gyártani és postázni, az alkotókat támogatni.


Hol lesz látható a rendezői kommentár és a stáb interjúk?

A rendezői kommentárt és a stáb interjúkat terveink szerint először 2018 tavaszán mutatjuk be a volt Pannónia Filmstúdióban, ott, ahol a rajzfilm eredetileg is készült. Ezt követően még meg kell találnunk a bemutatás legjobb formáját de mindent megfogunk tenni, hogy ez minél előbb megtörténjen és minél több rajongóhoz eljusson.


Mikor lesz látható a Magyar Nemzeti Filmalap által felújított MACSKAFOGÓ moziban, TV-ben? Mikor lehet megvásárolni DVD vagy Blu-ray változatban?

Mivel a MACSKAFOGÓ rajzfilm minden forgalmazási joga felett kizárólag a Magyar Nemzeti Filmalap rendelkezik, amibe se beleszólásunk se rálátásunk sincsen így sajnos nem tudunk erre a kérdésre válaszolni.


Mi történik ha, több támogatás érkezik, mint a kitűzött cél?

Minden további támogatás csökkenteni fogja a már eddigi költségeit valamint támogatja az alkotókat és segít gondoskodni a film utóéletéről, például tovább fejlesztjük és üzemeltetjük a www.macskafogo.hu weboldalt és közösségi oldalait, kiállításokat és vetítéseket szervezünk, tartjuk a kapcsolatot az alkotókkal és támogatjuk őket, olyan rajzfilm relikviák digitalizálásáról és megőrzéséről gondoskodunk, mint az eredeti képes forgatókönyv vagy a filmplakát, stb. Egyszóval gondoskodunk arról, hogy a MACSKAFOGÓ a neki kijáró módon maradjon fenn az jövő generációi számára.


Mit történik ha, kevesebb támogatás érkezik, mint a kitűzött cél?

A befolyt összeget továbbra is az eredeti terv szerint fogjuk felhasználni, azonban értelemszerűen kisebb mértékben ezzel pedig kockáztatva annak sikerét.


Hogyan gondoskodtok a rajzfilm utóéletéről?

Tovább fejlesztjük és üzemeltetjük a www.macskafogo.hu weboldalt és közösségi oldalait, kiállításokat és vetítéseket szervezünk, tartjuk a kapcsolatot az alkotókkal és támogatjuk őket, olyan rajzfilm relikviák digitalizálásáról és megőrzéséről gondoskodunk, mint az eredeti képes forgatókönyv vagy a filmplakát, stb. Egyszóval gondoskodunk arról, hogy a MACSKAFOGÓ a neki kijáró módon maradjon fenn az jövő generációi számára.


Milyen kockázatai vannak a gyűjtésnek?

Fontos figyelembe venni, hogy az ünnepek alatt tapasztalható megnövekedett postai forgalom miatt nem tudjuk garantálni, hogy minden termék időben (december 24-ig) megérkezik. Természetesen mindent megteszünk majd, hogy ez ne így legyen de érdemes csúszásokkal számolni. Megértéseteket előre is köszönjük! Emellett lehetőséget fogunk biztosítani az ajándékok személyes átvételére is. Ennek pontos helye és ideje még szervezés alatt van.

Előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére előre nem látható körülmények miatt nem sikerül időben megtervezni, legyártani és/vagy postázni a megrendelt ajándék tárgyakat. Amennyiben ez előfordulna igyekszünk minnél elöbb értesíteni benneteket a csúszás okáról és várható idejéről. Előfordulhat továbbá, hogy egy adott ajándéktárgy gyártása valamilyen előre nem látható oknál fogva módosul vagy meghiúsul. Például egy gyártó visszavonja korábban tett ajánlatát vagy az elkészült áru nem olyan minőségű, mint vártuk, stb. Ilyen esetben felvesszük a kapcsolatot az érintettekkel és a választott ajándéktárgy helyett egy azonos értékű cserét tudunk biztosítani.

Mint hasonló kezdeményezés során nálunk is előfordulhat, hogy előre nem látható külső vagy belső körülmények befolyásolhatják a gyüjtést, a rajzfilm díszvetítését, a kiállítást, az ajándék tárgyak tervezését, gyártását és kézbesítését, stb. Ezzel együtt mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy ilyen ne forduljon elő. Kérünk vedd figyelembe, hogy ezt a kampányt hozzád hasonló MACSKAFOGÓ rajongók munkájának köszönhetően jött létre ezért ha esetleg valami lassan is teljesülne kérlek légy türelemmel és megértéssel.


Mit jelent az, hogy “Tervezett kézbesítés?”

Azt, hogy igyekszünk a tervezett kézbesítési idő szerint eljuttatni hozzád az ajándékokat de, mint minden hasonló kezdeményezés során, úgy itt is előfordulhat, hogy előre nem látható körülmények miatt nem sikerül időben megtervezni, legyártani és/vagy postázni a megrendelt ajándék tárgyakat. Amennyiben ez előfordulna igyekszünk minél előbb értesíteni benneteket a csúszás okáról és várható idejéről. Előfordulhat továbbá, hogy egy adott ajándéktárgy gyártása valamilyen előre nem látható oknál fogva módosul vagy meghiúsul. Például egy gyártó visszavonja korábban tett ajánlatát vagy az elkészült áru nem olyan minőségű, mint vártuk, stb. Ilyen esetben felvesszük a kapcsolatot az érintettekkel és a választott ajándéktárgy helyett egy azonos értékű cserét tudunk biztosítani.


Hol lehet átvenni személyesen a megrendelt ajándéktárgyakat?

Az ajándéktárgyakat postai úton vagy személyesen lehet átvenni a Pannónia Stúdióban (1021 Budapest Hűvösvölgyi út 64.), ennek pontosideje még szervezés alatt van de mindent megteszünk azért, hogy még decemberben hozzátudjatok jutni az ajándék tárgyakhoz. Előreláthatólag december 18 és 22.-e között valamelyik napon.


Ki tervezete az ajándéktárgyakat?

Az ajándéktárgyakat Filkey Áron és Forgács Simon közreműködésével Ternovszky Béla (rendező), Szórády Csaba (animátor) és Hernádi Edit (animátor) tervezte.


Ha támogatom a gyűjtést tényleg “örökre” kint lesz a nevem az oldalon?

Az “örökre” ebben az esetben azt jelenti, hogy ameddig a www.macskafogo.hu üzemeltetéséről mi gondoskodunk, addig kint lesz, de minimum 2020. december 31-ig.


Bármilyen nevet megadhatok a támogatónak?

Alapesetben a vezetékneved rövidítve a keresztnevedet pedig kiírva fog megjelenni az oldalunkon. Például: Minta Gábor neve M. Gáborként jelenik majd meg. Ha ettől eltérő módon szeretnél megjelenni az oldalon akkor a Pénztárban a “Rendelés jegyzetek” mezőbe írd be, hogy mit szeretnél de kérlek vedd figyelembe, hogy csak a saját neved vagy annak valamilyen variácóját tudjuk elfogadni, mint például Minta Gábor esetében: Gábor, Minta, M. Gábor, Minta G.


Lehet anonim módon támogatni a kampányt?

Igen, lehet. Ebben az esetben arra kérünk, hogy a Pénztárban a “Rendelés jegyzetek” mezőbe írd be, hogy: “anonim támogatás”.


Hogy tudok elállni a vásárlástól?

Az ajándék tárgy postázása elött írj egy email a safranek@macskafogo.hu email címre benne neveddel, rendelésed dátumával és azonosító számával. Azonosítást követően töröljük a vásárlásod és vissza utaljuk annak összegét.

A postázását követően 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted a terméket és vissza utaljuk a vételárat. Ehhez nem kell mást tenned mint fel venni velünk a kapcsolatot a safranek@macskafogo.hu email címen – azonban fontos tudni, hogy a visszatérítés csak a vételárra szól, a postaköltségekre nem.


Lehet ajándéktárgy vásárlása nélkül is támogatni a gyűjtést?

Igen, lehetséges. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy az első “1. Néző csomag“-ból rendelj igény esetén egyszerre többet is. Például 15.000 Ft támogatási cél esetén 10db-ot.


Lehet külföldről is támogatni a gyűjtést?

Egyenlőre sajnos nem, de ezerrel dolgozunk rajta és reményeink szerint pár napon belül lehetséges lesz! Amennyiben szeretnél értesítést kapni arról amint külföldről is lehet támogatni a gyűjtést úgy írj egy emailt nekünk a safranek@macskafogo.hu email címre!


Más kérdésem van, mit csináljak?

Tedd fel nekünk a safranek@macskafogo.hu email címen!

Nagyon köszönjük előre is a támogatásodat, de ha csak megosztod a kampányt, az is nagy segítség!

Támogatók
A támogatók neveit igyekszünk naponta frissíteni.
Dátum Név Összeg
12/6/2017 P. István 6,000 Ft
12/6/2017 S. Adrienn 3,500 Ft
12/7/2017 K. Dóra 6,000 Ft
12/7/2017 S. Papp 6,000 Ft
12/7/2017 V. Vivien 15,000 Ft
12/7/2017 N. Vilmos 6,000 Ft
12/7/2017 P. Paulikovics 15,000 Ft
12/7/2017 F. Zsolt 6,000 Ft
12/7/2017 G. András 15,000 Ft
12/7/2017 G. László 1,500 Ft
12/7/2017 S. István 6,000 Ft
12/7/2017 T. András 1,500 Ft
12/7/2017 L. Gergő 15,000 Ft
12/7/2017 K. Benedek 1,500 Ft
12/7/2017 Z. Tamás 35,000 Ft
12/7/2017 N. Júlia 15,000 Ft
12/7/2017 H. Zoltán 3,500 Ft
12/7/2017 S. Beáta 6,000 Ft
12/7/2017 U. Gábor 6,000 Ft
12/7/2017 I. Pócs 3,500 Ft
12/7/2017 D. András 3,500 Ft
12/7/2017 Á. Faragó 3,500 Ft
12/7/2017 K. Dezső 3,500 Ft
12/7/2017 B. Károly 15,000 Ft
12/7/2017 Z. Péter 15,000 Ft
12/7/2017 S. Tamás 3,500 Ft
12/7/2017 S. Fekete 6,000 Ft
12/7/2017 M. Péter 6,000 Ft
12/7/2017 S. Gergely 12,000 Ft
12/7/2017 A. Bori 3,500 Ft
12/7/2017 C. Árpád 1,500 Ft
12/7/2017 G. Ajándok 6,000 Ft
12/7/2017 F. Gábor 1,500 Ft
12/7/2017 V. Ferenc 15,000 Ft
12/7/2017 N. Máté 6,000 Ft
12/7/2017 K. Endre 6,000 Ft
12/7/2017 T. Ákos 1,500 Ft
12/7/2017 C. Anna 1,500 Ft
12/7/2017 T. Árki 15,000 Ft
12/7/2017 P. Imre 3,500 Ft
12/7/2017 K. György Márk 3,500 Ft
12/7/2017 H. Anna 6,000 Ft
12/7/2017 P. Zsuzsanna 3,500 Ft
12/7/2017 T. Miklós 35,000 Ft
12/7/2017 C. Tamás 3,500 Ft
12/7/2017 K. Attila 6,000 Ft
12/7/2017 A. Nagy 3,500 Ft
12/7/2017 E. Rancz 6,000 Ft
12/7/2017 H. Miklós 35,000 Ft
12/7/2017 T. Imre 3,000 Ft
12/7/2017 Ü. Bence 1,500 Ft
12/7/2017 N. Mate 4,500 Ft
12/7/2017 T. László 6,000 Ft
12/7/2017 M. Huba 6,000 Ft
12/7/2017 M. Zoltán 15,000 Ft
12/7/2017 V. Fatima 15,000 Ft
12/7/2017 B. Bürszem 1,500 Ft
12/7/2017 K. Attila 15,000 Ft
12/7/2017 L. Gabor 1,500 Ft
12/7/2017 I. József 3,500 Ft
12/7/2017 N. Csaba 1,500 Ft
12/7/2017 S. Gábor 6,000 Ft
12/7/2017 L. Korona 6,000 Ft
12/7/2017 H. Zsolt 6,000 Ft
12/7/2017 F. Géza 1,500 Ft
12/7/2017 T. Máté 6,000 Ft
12/7/2017 E. Zsolt 1,500 Ft
12/7/2017 H. Árpád 1,500 Ft
12/7/2017 F. Sándor 35,000 Ft
12/7/2017 P. Balázs 1,500 Ft
12/7/2017 G. Roland 1,500 Ft
12/7/2017 H. Ákos 6,000 Ft
12/7/2017 M. Csaba 15,000 Ft
12/7/2017 H. Piroska 6,000 Ft
12/7/2017 d. Zoltán 3,500 Ft
12/7/2017 S. András 6,000 Ft
12/7/2017 A. Kovacs 1,500 Ft
12/7/2017 P. István 15,000 Ft
12/7/2017 K. Attila Csongor 6,000 Ft
12/7/2017 v. edina 1,500 Ft
12/7/2017 M. Andrea 3,500 Ft
12/7/2017 Z. Márta 6,000 Ft
12/7/2017 T. Petra 3,500 Ft
12/7/2017 K. Dénes 15,000 Ft
12/7/2017 B. Kovács 1,500 Ft
12/7/2017 Z. László 1,500 Ft
12/7/2017 M. Márton 1,500 Ft
12/7/2017 T. Szerb 6,000 Ft
12/7/2017 B. Bence 6,000 Ft
12/7/2017 Z. Kutasi 3,500 Ft
12/7/2017 V. József 6,000 Ft
12/7/2017 S. Zoltán 1,500 Ft
12/7/2017 N. Ákos Zsolt 1,500 Ft
12/7/2017 N. Levente 1,500 Ft
12/7/2017 N. Oliver 15,000 Ft
12/7/2017 I. Kocsis 15,000 Ft
12/7/2017 T. Miklós 6,000 Ft
12/7/2017 H. Gyula 3,500 Ft
12/7/2017 G. Péter 3,500 Ft
12/7/2017 P. László 6,000 Ft
12/7/2017 Ő. Zoltán 1,500 Ft
12/7/2017 H. Tibor 15,000 Ft
12/7/2017 G. Dóra 1,500 Ft
12/7/2017 M. Réka Míra 6,000 Ft
12/7/2017 H. Árpád 15,000 Ft
12/7/2017 K. Csaba 6,000 Ft
12/7/2017 F. Attila 6,000 Ft
12/7/2017 B. Gábor 6,000 Ft
12/7/2017 F. Tamás 6,000 Ft
12/7/2017 J. Pék 1,500 Ft
12/7/2017 P. Balázs 6,000 Ft
12/7/2017 h. margit 1,500 Ft
12/7/2017 K. István 6,000 Ft
12/7/2017 V. Imre 15,000 Ft
12/7/2017 H. András 6,000 Ft
12/7/2017 H. Attila 6,000 Ft
12/7/2017 N. László 6,000 Ft
12/7/2017 S. Márton 3,500 Ft
12/7/2017 F. Linda 3,500 Ft
12/7/2017 T. Ákos 1,500 Ft
12/7/2017 I. Judit 6,000 Ft
12/7/2017 H. Tamás 15,000 Ft
12/7/2017 B. Dorottya 6,000 Ft
12/7/2017 L. István 15,000 Ft
12/7/2017 M. Gábor 6,000 Ft
12/7/2017 K. Tamás 6,000 Ft
12/7/2017 K. Ragó 6,000 Ft
12/7/2017 C. Kiss 6,000 Ft
12/7/2017 V. László 3,500 Ft
12/7/2017 S. Tamás 1,500 Ft
12/7/2017 É. Enikő 3,500 Ft
12/7/2017 N. György 6,000 Ft
12/7/2017 G. Repa 35,000 Ft
12/7/2017 M. Gergely 1,500 Ft
12/7/2017 F. György 1,500 Ft
12/7/2017 M. Zsolt 3,500 Ft
12/7/2017 S. András 6,000 Ft
12/7/2017 K. Dániel 15,000 Ft
12/7/2017 B. Viktor 6,000 Ft
12/7/2017 G. Ádám 6,000 Ft
12/7/2017 B. Marianna 6,000 Ft
12/7/2017 D. Attila 3,500 Ft
12/7/2017 Á. Varju 1,500 Ft
12/7/2017 F. Tamás 15,000 Ft
12/7/2017 C. Andrea 6,000 Ft
12/7/2017 G. Gábor 15,000 Ft
12/7/2017 B. Ildikó 180,000 Ft
12/7/2017 P. Zsuzsanna 3,500 Ft
12/7/2017 M. Emőke 6,000 Ft
12/7/2017 B. Kovács 12,000 Ft
12/7/2017 T. Tamás 6,000 Ft
12/7/2017 S. Zsombor 6,000 Ft
12/7/2017 O. Levente 3,500 Ft
12/7/2017 M. Gábor 6,000 Ft
12/7/2017 G. Attila 6,000 Ft
12/7/2017 V. Dávid 6,000 Ft
12/7/2017 H. Éva 1,500 Ft
12/7/2017 N. Béla 6,000 Ft
12/7/2017 S. Gyöngyi 6,000 Ft
12/7/2017 V. Márton 1,500 Ft
12/7/2017 S. Endre 15,000 Ft
12/7/2017 I. Ferencz 15,000 Ft
12/7/2017 O. András 3,500 Ft
12/7/2017 T. Gábor 6,000 Ft
12/7/2017 Anonim 4,500 Ft
12/7/2017 Z. Szabó 6,000 Ft
12/7/2017 I. Róbert 1,500 Ft
12/7/2017 B. István 6,000 Ft
12/7/2017 L. Balazs 3,500 Ft
12/7/2017 Anonim 180,000 Ft
12/7/2017 A. Sallai 15,000 Ft
12/7/2017 L. Peta 6,000 Ft
12/7/2017 L. Róbert 1,500 Ft
12/7/2017 U. Berill 1,500 Ft
12/7/2017 S. Ottó 1,500 Ft
12/7/2017 S. Zsuzsanna 1,500 Ft
12/7/2017 K. Dóra 6,000 Ft
12/7/2017 S. Pál 3,500 Ft
12/7/2017 b. andrea 6,000 Ft
12/7/2017 S. Péter 6,000 Ft
12/7/2017 G. Attila 12,000 Ft
12/7/2017 M. Zsófia 6,000 Ft
12/7/2017 T. Bakonyi 6,000 Ft
12/7/2017 T. László 4,500 Ft
12/7/2017 K. László 1,500 Ft
12/7/2017 Z. János 6,000 Ft
12/7/2017 G. Péter 3,500 Ft
12/7/2017 V. Réka 6,000 Ft
12/7/2017 a. drozd 15,000 Ft
12/7/2017 s. liza 6,000 Ft
12/7/2017 S. Gábor 6,000 Ft
12/7/2017 N. Julianna 3,500 Ft
12/7/2017 T. Rozgonyi 6,000 Ft
12/7/2017 H. Balázs 6,000 Ft
12/7/2017 T. Orsolya 6,000 Ft
12/7/2017 H. Anna 1,500 Ft
12/7/2017 J. Kristóf 15,000 Ft
12/7/2017 V. Tibor 3,500 Ft
12/7/2017 V. Demők 1,500 Ft
12/7/2017 G. Barbara 6,000 Ft
12/7/2017 S. Janka 6,000 Ft
12/7/2017 H. Ferenc 6,000 Ft
12/7/2017 K. Balázs 3,500 Ft
12/7/2017 P. Grafl 6,000 Ft
12/7/2017 P. Laci 3,500 Ft
12/7/2017 V. Pèter 15,000 Ft
12/7/2017 S. VIKTOR 15,000 Ft
12/7/2017 Z. Timar 6,000 Ft
12/7/2017 T. Balázs 1,500 Ft
12/7/2017 V. Krisztián 15,000 Ft
12/7/2017 T. Zsuzsanna 6,000 Ft
12/7/2017 C. Levente 6,000 Ft
12/7/2017 S. Lajos 15,000 Ft
12/7/2017 T. Csaba 3,500 Ft
12/7/2017 S. Miklós 6,000 Ft
12/7/2017 J. Dr.Koma 35,000 Ft
12/7/2017 T. Éva Annamária 6,000 Ft
12/7/2017 V. Viktor 1,500 Ft
12/7/2017 G. Marosfi 6,000 Ft
12/7/2017 P. Liptai 6,000 Ft
12/7/2017 K. András 6,000 Ft
12/7/2017 V. Krisztina 6,000 Ft
12/7/2017 S. János 6,000 Ft
12/7/2017 Z. Bedi 6,000 Ft
12/7/2017 S. Zoltán Szelim 1,500 Ft
12/7/2017 Z. Herbály 3,500 Ft
12/8/2017 K. Szilvia 3,500 Ft
12/8/2017 G. Csaba 3,500 Ft
12/8/2017 R. Tamás 6,000 Ft
12/8/2017 S. Tamas 6,000 Ft
12/8/2017 S. Annamária 15,000 Ft
12/8/2017 Z. Gábor 6,000 Ft
12/8/2017 K. Attila 6,000 Ft
12/8/2017 Ő. Katalin 6,000 Ft
12/8/2017 T. Péter 3,500 Ft
12/8/2017 N. Attila 1,500 Ft
12/8/2017 A. Gabor 6,000 Ft
12/8/2017 K. Tamás 3,500 Ft
12/8/2017 A. Barbara 6,000 Ft
12/8/2017 M. Zoltán 3,500 Ft
12/8/2017 D. András 6,000 Ft
12/8/2017 K. András 6,000 Ft
12/8/2017 N. Gergő 1,500 Ft
12/8/2017 K. Eszter 15,000 Ft
12/8/2017 N. Tamás 6,000 Ft
12/8/2017 V. Zoltan 1,500 Ft
12/8/2017 B. Bence 3,500 Ft
12/8/2017 P. Zsigmond 1,500 Ft
12/8/2017 K. Zsuzsanna 1,500 Ft
12/8/2017 F. Gábor 3,500 Ft
12/8/2017 S. Balázs 6,000 Ft
12/8/2017 S. Zoltan 180,000 Ft
12/8/2017 P. Viktor 6,000 Ft
12/8/2017 H. Márk 3,500 Ft
12/8/2017 Á. Katalin 15,000 Ft
12/8/2017 K. Tamás 1,500 Ft
12/8/2017 A. Viktor 1,500 Ft
12/8/2017 I. Szabó 3,500 Ft
12/8/2017 T. László 6,000 Ft
12/8/2017 K. Börönte 3,500 Ft
12/8/2017 N. Tímea 1,500 Ft
12/8/2017 B. Dániel 1,500 Ft
12/8/2017 M. Máté 15,000 Ft
12/8/2017 N. Szabolcs 6,000 Ft
12/8/2017 d. Imre 15,000 Ft
12/8/2017 V. Nóra 1,500 Ft
12/8/2017 T. Nikolett 6,000 Ft
12/8/2017 Z. Bernadett 15,000 Ft
12/8/2017 K. Hartung 6,000 Ft
12/8/2017 O. Ádám 6,000 Ft
12/8/2017 B. Péter 1,500 Ft
12/8/2017 Á. Fajkusz 1,500 Ft
12/8/2017 U. Dóra 12,000 Ft
12/8/2017 F. Botond 3,500 Ft
12/8/2017 K. József 1,500 Ft
12/8/2017 T. Ákos 1,500 Ft
12/8/2017 F. László 15,000 Ft
12/8/2017 K. György 1,500 Ft
12/8/2017 K. Franciska 1,500 Ft
12/8/2017 V. Balázs 3,500 Ft
12/8/2017 B. Zsófia 1,500 Ft
12/8/2017 W. János 3,500 Ft
12/8/2017 B. Luca 3,500 Ft
12/8/2017 H. Zsolt 12,000 Ft
12/8/2017 R. Gábor 3,500 Ft
12/8/2017 É. Pap 6,000 Ft
12/8/2017 G. Zsuzsanna 3,500 Ft
12/8/2017 G. Zsuzsa 6,000 Ft
12/8/2017 K. Sándor 6,000 Ft
12/8/2017 M. József 6,000 Ft
12/8/2017 B. Juhász-Duró 6,000 Ft
12/8/2017 T. Béla 15,000 Ft
12/8/2017 E. Csaba 3,500 Ft
12/8/2017 P. Zoltán 1,500 Ft
12/8/2017 H. Zoltán 1,500 Ft
12/8/2017 s. istván 15,000 Ft
12/8/2017 P. Zsolt 1,500 Ft
12/8/2017 d. Enikő 1,500 Ft
12/8/2017 S. Veronika 3,500 Ft
12/8/2017 L. Zsolt 6,000 Ft
12/8/2017 A. Attila 6,000 Ft
12/8/2017 D. Balázs 15,000 Ft
12/8/2017 R. Zoltán 1,500 Ft
12/8/2017 R. Istvan 35,000 Ft
12/8/2017 B. Balázs 3,500 Ft
12/8/2017 H. Adam 6,000 Ft
12/8/2017 K. Zsofia 15,000 Ft
12/8/2017 T. Szádai 1,500 Ft
12/8/2017 S. Balazs 1,500 Ft
12/8/2017 S. András 15,000 Ft
12/8/2017 S. Norbert 24,000 Ft
12/8/2017 Z. Varga 1,500 Ft
12/8/2017 P. Zsolt 6,000 Ft
12/8/2017 P. Falvay 6,000 Ft
12/8/2017 B. Bea 6,000 Ft
12/8/2017 T. György András 6,000 Ft
12/8/2017 V. Anikó 6,000 Ft
12/8/2017 G. Ádám 15,000 Ft
12/8/2017 K. Károly 6,000 Ft
12/8/2017 S. Mező 35,000 Ft
12/8/2017 A. Almás 15,000 Ft
12/8/2017 G. Krisztián 6,000 Ft
12/8/2017 Ó. Szabolcs 6,000 Ft
12/8/2017 S. Róbert 360,000 Ft
12/8/2017 K. István 35,000 Ft
12/8/2017 Á. Nagy 3,500 Ft
12/8/2017 F. Viktor 3,500 Ft
12/8/2017 F. Éva 6,000 Ft
12/8/2017 M. Krisztina 15,000 Ft
12/8/2017 Cs. Laszlo 15,000 Ft
12/8/2017 P. Zsigmond 15,000 Ft
12/8/2017 F. Zita 6,000 Ft
12/8/2017 Sz. Ágnes Kata 1,500 Ft
12/8/2017 Sz. Wanda 1,500 Ft
12/8/2017 P-T. Marcell 6,000 Ft
12/8/2017 K. Gábor 6,000 Ft
12/8/2017 T. Árpád 15,000 Ft
12/8/2017 N. Csaba 1,500 Ft
12/8/2017 K. Péter 15,000 Ft
12/8/2017 B. Attila 1,500 Ft
12/8/2017 P. Tamás 6,000 Ft
12/8/2017 B. Zoltan 6,000 Ft
12/8/2017 Sz. László 6,000 Ft
12/8/2017 R. LÁSZLÓ 3,500 Ft
12/8/2017 G. Zsolt 35,000 Ft
12/8/2017 B. Erika 1,500 Ft
12/8/2017 L. Márk 15,000 Ft
12/8/2017 K. László 6,000 Ft
12/8/2017 A. Olivér 15,000 Ft
12/8/2017 H. László 6,000 Ft
12/8/2017 P. Szabolcs 1,500 Ft
12/8/2017 B. Miklós 6,000 Ft
12/8/2017 K. Gergely 3,500 Ft
12/8/2017 Dr. T. Barnabás 6,000 Ft
12/8/2017 C. Gergely 6,000 Ft
12/8/2017 G. Péter 1,500 Ft
12/8/2017 K. Gergely 6,000 Ft
12/8/2017 T. Katalin 6,000 Ft
12/8/2017 Anonim 6,000 Ft
12/8/2017 Gy. Dániel 1,500 Ft
12/8/2017 N. Gábor 3,500 Ft
12/8/2017 V. András 6,000 Ft
12/8/2017 K. Tamás 6,000 Ft
12/8/2017 Sz. Beatrix 1,500 Ft
12/8/2017 M. István 15,000 Ft
12/8/2017 Cs. Imre 3,500 Ft
12/8/2017 F. Csilla 1,500 Ft
12/8/2017 B. Norbert 6,000 Ft
12/8/2017 G. Marcella 3,500 Ft
12/8/2017 L. Attila 1,500 Ft
12/8/2017 K. Krisztina 35,000 Ft
12/8/2017 D. Dániel 35,000 Ft
12/8/2017 É. Zsófia 1,500 Ft
12/8/2017 H. Mónika 6,000 Ft
12/8/2017 K. Boldizsár 6,000 Ft
12/8/2017 T. László 1,500 Ft
12/8/2017 T. László 1,500 Ft
12/8/2017 R. Gábor 6,000 Ft
12/8/2017 E. Kata 3,500 Ft
12/8/2017 T. Péter 15,000 Ft
12/8/2017 F. Lívia 6,000 Ft
12/8/2017 V. László 6,000 Ft
12/8/2017 F. Sándor 1,500 Ft
12/8/2017 Gy. Dömötör 1,500 Ft
12/8/2017 F. Margit 6,000 Ft
12/8/2017 T. János 3,500 Ft
12/8/2017 Dr. D. Péter 6,000 Ft
12/8/2017 Ty. Ákos 15,000 Ft
12/8/2017 H. Péter 35,000 Ft
12/8/2017 B. Kinga 1,500 Ft
12/8/2017 K. Viktória 1,500 Ft
12/8/2017 K. Zoltán 35,000 Ft
12/8/2017 Sz. Gábor 35,000 Ft
12/8/2017 C. Anna 6,000 Ft
12/8/2017 K. Angelika 1,500 Ft
12/8/2017 A. Norbert 3,500 Ft
12/8/2017 P. Dorotea 3,500 Ft
12/8/2017 A. Péter 15,000 Ft
12/8/2017 G. Csilla 15,000 Ft
12/8/2017 Dr. K. Kálmán 3,500 Ft
12/8/2017 D. Zoltán 3,500 Ft
12/8/2017 B-O. Eszter 1,500 Ft
12/8/2017 N. Balázs 15,000 Ft
12/8/2017 F. Attila 6,000 Ft
12/8/2017 K. Nikolett 1,500 Ft
12/8/2017 B. Leó 1,500 Ft
12/8/2017 T. Gábor 15,000 Ft
12/8/2017 S. Zsuzsanna 6,000 Ft
12/8/2017 B. Krisztián 6,000 Ft
12/8/2017 Cs. Tamás 1,500 Ft
12/8/2017 B. Bálint 7,500 Ft
12/8/2017 T. Krisztina 1,500 Ft
12/8/2017 O. János 6,000 Ft
12/8/2017 H. Petra 1,500 Ft
12/8/2017 H. Ferenc 35,000 Ft
12/8/2017 B. Tibor 1,500 Ft
12/8/2017 D. Zsolt 15,000 Ft
12/8/2017 M. Csaba 3,500 Ft
12/8/2017 S. Zoltán 35,000 Ft
12/8/2017 Sz. Péter 180,000 Ft
12/8/2017 Sz. Zsolt 15,000 Ft
12/8/2017 K. Péter 3,500 Ft
12/8/2017 Sz. Péter 6,000 Ft
12/8/2017 H. Júlia 15,000 Ft
12/8/2017 Sz. József 3,500 Ft
12/8/2017 G. Veronika 6,000 Ft
12/8/2017 F. Zoltán 3,500 Ft
12/8/2017 N. Dániel 35,000 Ft
12/8/2017 H. Márton 3,500 Ft
12/8/2017 K. Balázs 3,500 Ft
12/8/2017 Anonim 3,500 Ft
12/8/2017 Gy. Balázs 1,500 Ft
12/8/2017 P. Szilárd 6,000 Ft
12/8/2017 R. Sándor 1,500 Ft
12/8/2017 Z. Ádám 3,500 Ft
12/8/2017 S. László 3,500 Ft
12/8/2017 Cs. Dávid 15,000 Ft
12/8/2017 Sz. Dénes 6,000 Ft
12/8/2017 S. Gabriella 6,000 Ft
12/8/2017 B. Barnabás 15,000 Ft
12/8/2017 M. Zoltán 35,000 Ft
12/8/2017 N. Balázs 6,000 Ft
12/8/2017 B. Tibor 1,500 Ft
12/8/2017 Sz. Csaba 6,000 Ft
12/8/2017 K. István 6,000 Ft
12/8/2017 E. Erika 1,500 Ft
12/8/2017 Cs. András 15,000 Ft
12/8/2017 H. Ádám 1,500 Ft
12/8/2017 L. Vik 1,500 Ft
12/8/2017 V. András 15,000 Ft
12/8/2017 P. Mihály 6,000 Ft
12/8/2017 K. István 1,500 Ft
12/8/2017 D. György 1,500 Ft
12/8/2017 B. Bálint 1,500 Ft
12/8/2017 H. László 6,000 Ft
12/8/2017 K. Sára 1,500 Ft
12/8/2017 B. Péter 6,000 Ft
12/8/2017 P. Judit 15,000 Ft
12/8/2017 B. Márk 3,500 Ft
12/8/2017 R. Henrik 15,000 Ft
12/8/2017 K. Péter 15,000 Ft
12/9/2017 B. Péter 1,500 Ft
12/9/2017 Sz. Bogdán 35,000 Ft
12/9/2017 M. Tibor 6,000 Ft
12/9/2017 B. Juli 6,000 Ft
12/9/2017 F. András 3,500 Ft
12/9/2017 G. Péter 35,000 Ft
12/9/2017 Ny. Noémi 6,000 Ft
12/9/2017 R. József 1,500 Ft
12/9/2017 P. Ernő 6,000 Ft
12/9/2017 K. Ibolya 3,500 Ft
12/9/2017 P. Andrea 3,500 Ft
12/9/2017 T. András Mihály 15,000 Ft
12/9/2017 L. Magdolna 1,500 Ft
12/9/2017 B. Barbara 3,500 Ft
12/9/2017 L. Lajos 15,000 Ft
12/9/2017 F. Anna 1,500 Ft
12/9/2017 D. Mária 6,000 Ft
12/9/2017 L. József 35,000 Ft
12/9/2017 M. Bálint 15,000 Ft
12/9/2017 N. Zsolt Ádám 1,500 Ft
12/9/2017 Sz. Andrea 1,500 Ft
12/9/2017 Z. Gebe 3,500 Ft
12/9/2017 H. Szilárd 15,000 Ft
12/9/2017 N. Zoltán 7,000 Ft
12/9/2017 L. Imre 1,500 Ft
12/9/2017 T. Tamás 3,500 Ft
12/9/2017 L. Bálint 1,500 Ft
12/9/2017 K. Zoltán 7,000 Ft
12/9/2017 K. Bálint 6,000 Ft
12/9/2017 S. Attila 6,000 Ft
12/9/2017 V. Zoltán 15,000 Ft
12/9/2017 G. Levente 6,000 Ft
12/9/2017 G. László 1,500 Ft
12/9/2017 M. Viktor 3,500 Ft
12/9/2017 H. Ádám 6,000 Ft
12/9/2017 K. Ákos 3,500 Ft
12/9/2017 T. Mátyás 6,000 Ft
12/9/2017 Sz. Illés 1,500 Ft
12/9/2017 S. Anna 1,500 Ft
12/9/2017 V. Kálmán 15,000 Ft
12/9/2017 Sz. Gergő 1,500 Ft
12/9/2017 Ő. Attila 6,000 Ft
12/9/2017 P. István 1,500 Ft
12/9/2017 K. Péter 6,000 Ft
12/9/2017 H. Péter 15,000 Ft
12/9/2017 N. Levente 1,500 Ft
12/9/2017 G. Viktor 1,500 Ft
12/9/2017 B. Mária 6,000 Ft
12/9/2017 F. Máté 6,000 Ft
12/9/2017 S. Barbara 35,000 Ft
12/9/2017 B. Tamás 1,500 Ft
12/9/2017 P. Rita 3,500 Ft
12/9/2017 Ny. János 1,500 Ft
12/9/2017 L. Nándor 1,500 Ft
12/9/2017 S. Márton 15,000 Ft
12/9/2017 B. Orsolya 1,500 Ft
12/9/2017 V. Laura 1,500 Ft
12/9/2017 B. Lajos 1,500 Ft
12/9/2017 D. Zsolt 1,500 Ft
12/9/2017 H. Andor 1,500 Ft
12/9/2017 H. Ildikó 3,500 Ft
12/9/2017 L. László 1,500 Ft
12/9/2017 K. Tibor 15,000 Ft
12/9/2017 K. Dóra Lilla 6,000 Ft
12/9/2017 T. Endre 15,000 Ft
12/9/2017 K. György 15,000 Ft
12/9/2017 B. Erika 15,000 Ft
12/9/2017 D. Ákos 15,000 Ft
12/10/2017 M. Seres 1,500 Ft
12/10/2017 V. Kálmán 1,500 Ft
12/10/2017 J. Zoltán 12,000 Ft
12/10/2017 B. Zsolt 3,500 Ft
12/10/2017 B. Ádám 4,500 Ft
12/10/2017 N. Erika 1,500 Ft
12/10/2017 M. Gábor 6,000 Ft
12/10/2017 Z. Tamas 1,500 Ft
12/10/2017 P. Balázs 1,500 Ft
12/10/2017 F. Kata 6,000 Ft
12/10/2017 K. Fruzsina 3,500 Ft
12/10/2017 N. József 6,000 Ft
12/10/2017 D. Mikó 3,500 Ft
12/10/2017 J. Béda 1,500 Ft
12/10/2017 S. Szebáld 180,000 Ft
12/10/2017 U. Dániel 1,500 Ft
12/10/2017 S. László 3,500 Ft
12/10/2017 Anonim 6,000 Ft
12/10/2017 K. Zoltán 6,000 Ft
12/10/2017 K. Attila 6,000 Ft
12/10/2017 B. Vera 6,000 Ft
12/10/2017 H. Andor 6,000 Ft
Hozzászólások

ITT TÁMOGATHATOD A GYŰJTÉST: