Kevesebb, mint 48 óra telt el azóta, hogy elindítottuk kampányunkat. Ennyi idő alatt több, mint 3,5 millió forintot gyűjtöttetek össze a MACSKAFOGÓ-ért! Tényleg nehezen találjuk a szavakat. Ahogyan Facebook oldalunkon írtuk ma délelőtt, ezen még Grabowski is elmosolyodna örömében, pedig őt még nem láttuk erre vetemedni. Óriási segítség vagytok, amit nem tudunk elégszer megköszönni! 🙂

Most minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a beérkező támogatásokat feldolgozzuk és megpróbáljunk minél több csomagot még karácsony előtt eljuttatni hozzátok. A személyes átvétel helyszíne minden bizonnyal a volt Pannónia Filmstúdió épülete lesz a 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 64-ben. azonban az átvétel pontos idején még dolgozunk.

Külön szeretnénk köszönetet mondani azoknak a médiumoknak, akik tegnap és ma hírt adtak munkánkról. Íme egy – vélhetően – teljes lista: 444, Index, HVG, Filmtekercs, NL Café, Blikk, Magyar Nemzet, Propeller, Magyarország Kúl, Nullahategy, Népszava.

Ha most esetleg nem tudod felajánlással támogatni a munkánkat, egy megosztás is nagyon sokat ér! Ha megosztod Facebook / twitter bejegyzéseinket vagy bármelyik cikket, ami erről szól, máris sokat tettél az ügyért.

További szép napot kívánunk! 🙂
Macskafogo.hu